Tillbaka

Känn trygghet i ett affärssystem som bygger på Dynamics NAV 2017

smart_financials_2_small

Dynamics NAV 2017 och egna anpassningar

Dynamics NAV 2017 är grunden i alla NAVsmarts olika inriktningar. Att låta grunden ligga i Microsoft Dynamics NAV bidrar med trygghet i affärssystemet. För att systemet ska vara smidigt och följa svenska standards har vi lagt en svensk bas, SweBase, och våra egna anpassningar ovanpå Microsofts Dynamics NAV. De lager som läggs ovanpå Microsofts bas är nödvändiga och gör affärssystemet användarvänligt.

NAVsmarts egna anpassningar

Våra egna anpassningar som ligger ovanpå Dynamics NAV 2017 har utvecklats efter år av projekt. De är resultatet av de funktioner som ofta efterfrågats av våra kunder. Ett exempel är det stöd som finns i systemet för att hantera betalfiler till olika svenska banker eller dokumentdistributionen som är guld värd för att effektivt hantera utskick av olika dokument, till olika kunder. Kombinationen av Dynamics NAV och våra egna anpassningar ger dig basen och användarvänligheten du eftersträvar. Tillsammans blir systemet kraftfullt, enkelt och unikt.

Rollbaserade klienter

Rollbaserade klienter är ytterligare en del som gör systemet unikt. Att skapa roller för dina användare är optimalt om ni vill effektivisera och arbeta enklare i ert affärssystem. Genom att anpassa systemet till användarna sparar ni tid. Vyn för en VD och en ekonomiansvarig är därför olika, vyns utseende förändras beroende på vem som loggar in i Smart Financials. Systemet anpassar funktionerna så att de matchar användarens arbetsuppgifter och visar det som är relevant för personen som loggar in.

Skräddarsy vyer och menyer

Användarna kan även anpassa menyer, flikar och kolumner i systemet. Dynamics NAV 2017 innehåller mycket information och stora möjligheter men kan också behöva skalas ner beroende på vem användaren är och vad deras uppgifter är i organisationen. Har användaren anpassat sina menyer så gäller det enbart för den användaren, men personen möts av sin vy oavsett om inloggning sker via webbklient, tabletklient eller sin mobil.