Tillbaka

Molntjänster

2017-04-10_13h56_45

Molntjänster för mindre företag

Molntjänster har gått från att vara ett främmande alternativ i valet av affärssystem till att idag vara ett självklart val när företag vänder sig till en leverantör för att investera i en ny affärslösning. Molntjänster och användandet av olika sorters webbaserade alternativ växer och det finns inget som tyder på att det inte kommer fortsätta att ske i den takten. Idag går det att integrera och sammanfoga molntjänster av olika slag för att få en helhetslösning som inte är möjlig för lösningar avsedda för on-prem.

Idag kan också mindre företag dra nytta av de fördelar användandet av olika molntjänster bär med sig. Molnet möjliggör en förbättring i hur ni arbetar i form av nya kommunikationsverktyg, lagringsytor och olika webbaserade plattformar. Allt fler företag inser fördelen med att arbeta via webbaserade lösningar för att dagligen bli mer produktiva. Det här arbetssättet kan innebära lägre kostnader i längden eftersom prissättningen ofta bygger på att du betalar för de användare och den data du använder. Det här är det nya arbetssättet för moderna företag därav fortsätter stora och små företag sin resa in i molnet.

Valet att arbeta med olika molntjänster ger ett effektivare sätt att arbeta med aktuell och relevant information. Användarna når den information de behöver, vid det tillfälle de behöver den, från den plats de befinner sig på. Ett nytt sätt att arbeta vilket allt fler företag ansluter sig till. Anledningen till att allt fler väljer att arbeta med molntjänster är den tillgänglighet, skalbarhet och produktivitet det ger.

Ytterligare en aspekt är att företag som använder sig av molntjänster i sin tur har möjlighet att ge sina kunder en bättre service. Med molntjänster har du tillgång till dina kunders engagemang vid det tillfälle du behöver det. Idag är en direkt återkoppling och personlig service en självklarhet för många kunder. Med rätt molntjänster får du rätt information i realtid och kan bättre interagera med sina kunder.

NAVsmart som webbaserat alternativ

NAVsmart är ett intelligent affärssystem som är helt molnbaserat vilket ger dig alla de fördelar en molnbaserad affärlösning har. Med NAVsmart kopplar du ihop lösningen med Office 365 och SharePoint och får allt levererat som molntjänster. Du kopplar ihop det med NAVsmart och loggar in från stationär eller bärbar data, surfplatta eller mobil, helt utefter vad som passar dig för tillfället. Med NAVsmart kan ni dela dokument eller anteckningar, hålla möten, spela in möten, planera, ändra, diskutera och mycket annat oavsett var dina medarbetare befinner sig. Allt fler jobbar så, molnbaserat. Med NAVsmart

Molnbaserat gör det enklare att flexibelt följa förändrade krav från marknaden, inom företaget eller från era kunder. För vem vet egentligen vad framtiden kommer föra med sig? Se till att vara rustad bästa sätt.