1

Molnet

Affärssystem i molnet

Via internet och NAVsmart får du en affärslösning i molnet med konstant tillgång till företagets kritiska data. Du kan när och var som helst granska rapporter, prognoser och detaljer i pågående projekt.

NAVsmart affärssystem som molntjänst är en smidig lösning då du med ett molnbaserat affärssystem kan ägna all energi till att utveckla din verksamhet. Några av de stora fördelarna är att vi helt sköter backup och uppgraderingar. I molnet tar vi fullt ansvar för NAVsmarts drift och tillgänglighet.

Fördelarna med ett molnbaserat affärssystem

Med NAVsmart affärssystem i molnet erbjuder vi dig ett lättillgängligt system. Den tekniska delen med ansvar för servrar, fungerande backup och medarbetare som ägnar tid åt att hålla systemet tillgängligt tar vi hand om. En molnbaserad lösning ger dig alltid åtkomst och tillgänglighet till företagets data, oavsett tid eller plats.

NAVsmart affärssystem är helt integrerat med Microsoft Office 365. Det gör att du enkelt kan presentera dina data från NAVsmart i Excel, Powerpoint och Word.

NAVsmart i molnet är ett ekonomiskt och rationellt sätt att styra och kontrollera ekonomin i snabbväxande mindre företag.

För ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta oss antingen via mejl

eller per telefon 0470-530000

3 thoughts on “Molnet

  1. Pingback: Molnsystem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = 3

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>