Tillbaka

Lita inte på att slumpen gör att ni lyckas – välj istället rätt affärssystem

smartservices

Framgång och slump?

Beror framgång på slumpen? Att vara på rätt plats vid rätt tillfälle? Ja möjligtvis är det en bidragande faktor men att vara väl förberedd när framgången kommer är nog minst lika viktigt. Betyder det att du ska vänta på rätt tillfälle och hoppas att framgången bara händer? Självklart inte, vi vill påstå att det rent av är dumt att lämna viktiga beslut åt magkänsla och slump. Istället för att låta besluten vila i händerna på ett omodernt affärsverktyg där du mer eller mindre blir tvungen att lita på slumpen, kan du välja ett affärssystem som i grunden bygger på intelligent logik, tidigare data och information som är av betydelse för din verksamhet. Tillsammans med en duktig partner, en lösning som är flexibel och finns globalt, tar ni tillbaka kontrollen och lägger framgången i era egna händer.

En trovärdig partner, certifierad lösning och smarta verktyg. Microsofts affärslösningar, som exempelvis NAVsmart, kopplar samman människor, processer och system oavsett om det körs via en server eller i molnet, på en dator eller via en mobil enhet. Allt är samlat i en trovärdig affärslösning med välbekant gränssnitt vilken hjälper er verksamhet att växa. Microsofts globala nätverk av NAV-partners, och deras breda expertis inom olika branscher, ger er både kompetens och trygghet. Med det här i ryggen kan du känna dig helt trygg i att din affärslösning är pålitlig, stabil och säker.

Framgång och strategiska handlingar

Att ha insyn bygger framgång. Om ni förstår vad kunderna vill ha, innan de själva vet om det, så är det inte tur. Nej, det är insikter som ni får av data ni redan har. Det finns olika exempel på företag som lyckats förutse kundernas efterfrågan med hjälp av smarta affärsverktyg. Tänk er själva att se köptrender innan det händer? Framgång är inte tur. Det är en kombination av noggranna observationer och exakta strategiska handlingar. Om du lär dig hur du kan göra teknologin till din konkurrensfördel så kan du med fördel vara på rätt plats vid rätt tillfälle. För det var väl det som var målet från början?